Selskaber

Hold dit nĂŚste selskab hos Restaurant Marinaen

Selskabsmenuer

Selskabsmenuer

Forretter

• Brændt torskeryg med ørredrogn- mangorelish- salat-kørvel

• Terrin af Kylling-rødvin-svampe-løg-timian og brunet smør mayonnaise.

• Dampet laks med grøn dildcreme, jordskokker chips, ørredrogn og karse.

3 retter kr 425

Hovedretter

• Stegt hellefisk-bouillon kartofler-purløgsfløde-sauteret porre-grønt.

• Grillet steak af kalvefilet-rødvinssky-svampetimbale-pommes fondant-grønt.

• Hvidløgsmarineret kyllingebryst-panchetta-basilikumsky-små stegte kartofler med hasselnødder-grønt.

3 retter kr 425

Dessert

• Appelsinmazarin – jordbærsorbet – tørret bær – citronsirup.

• Sæsonens trifli-tonganøddecreme-søde mandler.

• 3 slags unika oste- syltet nødder-oliven.

3 retter kr 425

Natmad

• Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

• Pølse/ostebræt med diverse og brød.

• Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.

• Hotdog buffet.

Per person ved min. 25 kuverter
VĂŚlg 1 ret kr 100

Helaftens arrangement

• Velkomst

• 3 retters menu

• Kaffe med chokolade

• Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen

og de efterfølgende 3 timer

• Natmad

Per person ved min. 25 kuverter kr 825

selskabsbuffeter

selskabsbuffeter

Buffet 1

Forretter

• Parmaskinke-artiskokker-grillet peberfrugtpesto-ristet pinjekerner-parmesan-rucola.

• Kold tomatsuppe-blåmuslinger-rejer-urter-grøn olie.

• Tatar af varmrøget laks og krebs -grillet citron-krydderurter.

Kød

• Timianmarineret kalvemedaljon-sauteret løg-rødvinssky.

• Persillemarineret kylling på bund af porre-ris, serveret med karrycreme.

• Rosmarinstegt lammeculotte-grønne ærter-mynte-hvidløg.

• Fløde kartofler.

• Pommes Hasselback

Salater

• Hjertesalat-rosmarin-citron-æble-feta-chili-brøndkarse-springløg.

• Bagte rodfrugter-sesam-persille-citronolie-vinaigrette-salat.

• Årstidens grønne salat.

Dessert

• Små mazarinkager med æble og citrus.

• Mousse på bær med sukkerbagte hasselnødder og chokolade.

• 2 slags danske oste med syltet nødder og oliven.

Per person ved min. 25 kuverter kr 430

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Buffet 2

Forretter

• Bagt kyllingeterrin med salvie – grillet squash – aubergine – løg – tomat – ristede kerner

• Koldrøget laks med syltede tomater, smørristede croutons, citron/brøndkarsecreme.

• Persillebagt rødspætte-krebs-rejer-porre-gulerødder-ørredrogn.

Kød

• Steak af okse fra Kildegården-timian-svampe-Pebersky.

• Stegt kalkuncuvette-sennep-estragon-blomkål-hasselnødder.

• Grillet medaljon af svinemørbrad-tomatfløde-basilikum-mozzarella.

• Små stegte kartofler-sesam-koriander.

• Pommes fondant.

Salater

•Frissesalat – peberfrugt – rødløg – abrikos – peanuts – vinaigrette

• Bagte selleri, spidskål, honning/sennep/eddike, vindruer, ristede hasselnødder, gammel knas, frisk estragon.

• Årstidens grønne salat.

Dessert

• Chokoladekage-karamel-appelsin.

• Panna cotta-citron-marengs.

• 2 slags danske oste med syltet nødder og oliven.

Per person ved min. 25 kuverter
kr 430

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Frokost buffet

Marinerede sild med karrysalat og syltede rødløg

Ferskrøget laks med Ìggecreme, karse og asparges

Røget pebermakrel med dildcreme

 

Klassisk hønsesalat med bacon og asparges

Rullepølse med sky og løg

Gammeldags kylling med skysauce og surt

Tartelet med høns i asparges

RødspÌttefilet med remoulade og citron

Ribbensteg og rødkül

Stegt medister med agurkesalat og grov sennep

 

Citronkage med sprødt

Studenterbrød med glasur og krymmel

To slags oste

Per person ved min. 25 kuverter kr 355

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Kontakt