Selskaber

Hold dit nĂŚste selskab hos Restaurant Marinaen

Selskabsmenuer

Selskabsmenuer

Forretter

• Brændt torskeryg med ørredrogn- mangorelish- salat-kørvel

• Terrin af Kylling-rødvin-svampe-løg-timian og brunet smør mayonnaise.

• Dampet laks med grøn dildcreme, jordskokker chips, ørredrogn og karse.

3 retter kr 425

Hovedretter

• Stegt hellefisk-bouillon kartofler-purløgsfløde-sauteret porre-grønt.

• Grillet steak af kalvefilet-rødvinssky-svampetimbale-pommes fondant-grønt.

• Hvidløgsmarineret kyllingebryst-panchetta-basilikumsky-små stegte kartofler med hasselnødder-grønt.

3 retter kr 425

Dessert

• Appelsinmazarin – jordbærsorbet – tørret bær – citronsirup.

• Sæsonens trifli-tonganøddecreme-søde mandler.

• 3 slags unika oste- syltet nødder-oliven.

3 retter kr 425

Natmad

• Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

• Pølse/ostebræt med diverse og brød.

• Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.

• Hotdog buffet.

Per person ved min. 25 kuverter
VĂŚlg 1 ret kr 100

Helaftens arrangement

• Velkomst

• 3 retters menu

• Kaffe med chokolade

• Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen

og de efterfølgende 3 timer

• Natmad

Per person ved min. 25 kuverter kr 825

selskabsbuffeter

selskabsbuffeter

Buffet 1

Forretter

• Parmaskinke-artiskokker-grillet peberfrugtpesto-ristet pinjekerner-parmesan-rucola.

• Kold tomatsuppe-blåmuslinger-rejer-urter-grøn olie.

• Tatar af varmrøget laks og krebs -grillet citron-krydderurter.

Kød

• Timianmarineret kalvemedaljon-sauteret løg-rødvinssky.

• Persillemarineret kylling på bund af porre-ris, serveret med karrycreme.

• Rosmarinstegt lammeculotte-grønne ærter-mynte-hvidløg.

• Fløde kartofler.

• Pommes Hasselback

Salater

• Hjertesalat-rosmarin-citron-æble-feta-chili-brøndkarse-springløg.

• Bagte rodfrugter-sesam-persille-citronolie-vinaigrette-salat.

• Årstidens grønne salat.

Dessert

• Små mazarinkager med æble og citrus.

• Mousse på bær med sukkerbagte hasselnødder og chokolade.

• 2 slags danske oste med syltet nødder og oliven.

Per person ved min. 25 kuverter kr 430

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Buffet 2

Forretter

• Bagt kyllingeterrin med salvie – grillet squash – aubergine – løg – tomat – ristede kerner

• Koldrøget laks med syltede tomater, smørristede croutons, citron/brøndkarsecreme.

• Persillebagt rødspætte-krebs-rejer-porre-gulerødder-ørredrogn.

Kød

• Steak af okse fra Kildegården-timian-svampe-Pebersky.

• Stegt kalkuncuvette-sennep-estragon-blomkål-hasselnødder.

• Grillet medaljon af svinemørbrad-tomatfløde-basilikum-mozzarella.

• Små stegte kartofler-sesam-koriander.

• Pommes fondant.

Salater

•Frissesalat – peberfrugt – rødløg – abrikos – peanuts – vinaigrette

• Bagte selleri, spidskål, honning/sennep/eddike, vindruer, ristede hasselnødder, gammel knas, frisk estragon.

• Årstidens grønne salat.

Dessert

• Chokoladekage-karamel-appelsin.

• Panna cotta-citron-marengs.

• 2 slags danske oste med syltet nødder og oliven.

Per person ved min. 25 kuverter
kr 430

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Frokost buffet

• Marineret sild med • karrysalat og syltet rødløg.
• Fersk røget laks æggecreme-karse-asparges.
• Cremet rejesalat-cornichons-peberfrugt-dild.

 

• Dyrlægens natmad-sky-løg.
• Hamburgerryg-italiensk salat-asparges.

• Hakkebøf-bløde løg-agurkesalat.
• Tartelet med høns i asparges.
• Rødspættefilet-remoulade-citron.
• Ribbensteg-rødkål.
• Frikadeller-stuvet kål-rødbeder.

 

• Klassisk Brunsviger.
• Hindbærsnitte-vaniljecreme-bagte hasselnødder.
• 2 slags danske ost med garniture.

Per person ved min. 25 kuverter kr 355

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Kontakt