Selskabsmenuer
Selskabsmenuer
– skal vi være vært for jeres næste arrangement?
Bryllup også det med diamant, guld, sølv og bronze. Konfirmation, barnedåb, fødselsdag, frokostmøder.
– eller blot en begivenhed der skal markeres på en særlig måde.
Forretter
• Carpaccio af urtetørret Svendborgskinke
med grov persillepesto.
• Thy fast ost og hjertesalat.
• Dildglaseret rimet laks med grøn krebsecreme
og marineret tomatsalat.
• Bagt kammuslingeterrin med hummercreme,
rejer og marineret porre.
3 retter kr 398

Hovedretter
• Medaljon af kildegårdens oksetyndsteg
med pommes fondant, pebersauce,
timbale af skalotteløg og grillet grønt.
• Stegt unghanebryst fyldt med svampe/løg/tomat serveret
med purløgscreme, grønt og sprød kartoffel.
• Urtebagt rødtunge med variation af jomfruhummer,
hummercreme og bagte rodfrugter.
3 retter kr 398

Desserter
• Hindbærmazarin med hvid chokoladeis,
hindbærpure og bagte hasselnødder.
• Kold melonsuppe med vanilleis, sprødt
og marineret appelsin.
• 3 slags unika oste med hjemmesyltet tomat
og nødder.
3 retter kr 398

Natmad
• Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.
• Pølse/ostebræt med diverse og brød.
• Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.
• Hotdog buffet.
Per person ved min. 25 kuverter
Vælg 1 ret kr 90

Helaftens arrangement
Velkomst
3 retters menu
Kaffe med chokolade
Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen
og de efterfølgende 3 timer
Natmad
Per person ved min. 25 kuverter kr 795

selskabsbuffeter
selskabsbuffeter
Brunch Buffet
Koldt
• Rørt varmrøget laks – purløg – cherry tomater
• Honning glaseret skinke – asparges – dild
• Yoghurt med forskelligt toppings • Skåret frugt.
2 slags danske oste med garniture • Riberhus med rød peber.
Varmt
• Røræg med peberfrugt og løg • Spejlæg
• Lun leverpostej med champignons og bacon
• Små frikadeller • Bacon • Kildegårdens Snackpølse.
•Stegte kartofler – paprika – persille.
• Marinaens ratatouille – parmesan.
Sødt
• Pandekager – ahornsirup • Kanelsnegle
• Blandet brød, rugbrød, marmelade, nutella • Kaffe og multifrugtjuice
Per person ved min. 25 kuverter kr 260
Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.


Buffet 1
• Røget laks med hytteost, dild, skalotteløg
serveret på ristet rugbrøds crumble.
• Cremet ærtesuppe toppet med rejer og karse.
• Urtetørret svendborgskinke
med basilikumcreme, tomat og brøndkarse.
• Fyldt kyllingebryst med flødeost og soltørret tomat.
• Grillet steak af kildegårdens oksetyndsteg
med svampefløde og timian.
• Hvidløgs-/persillemarineret svinebryst med urtecreme.
• Tomatsalat med parmesan, løg og urteolie.
• Klassisk broccolisalat med rødløg, rosiner og bacon.
• Årstidens grønne salat.
• Ostegratineret kartoffelmos med persille.
• Pommes Rissolées.
• Gulerodskage med hvid chokolade ganache og ristede hasselnødder.
• Brombærmousse med brændt chokoladeog marengs.
• 2 slags oste med nødder, løg og oliven.
Per person ved min. 25 kuverter kr 425
Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.

Buffet 2
• Persillemarineret hellefisk med hvidløgscreme og rogn.
• Lufttørret okseinderlår med urtepesto, parmesan og syltet løg.
• Rejeterrin med dild – grillet peberfrugt og brøndkarse
• Medaljon af kalv med østershatte, basilikum, tomat og sky.
• Lammeporchetta stegt på kartofler og løg.
• Kylling i rød karry med kokos, koriander og limeblade.
• Rødbedesalat med sesam, solsikke, vinaigrette og hjertesalat.
• Græsk salat med rødløg, agurk, feta, oliven og olie-/eddikedressing.
• Årstidens grønne salat
• Pommes fondant.
• Tiramizu med ladyfingers.
• Sæsonens crumble kage
2 slags oste med nødder og løg.
Per person ved min. 25 kuverter kr 425
Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.


Frokost Buffet
• Marineret sild med karrysalat og syltet rødløg.
• Fersk røget laks æggecreme-karse-asparges.
• Cremet rejesalat-cornichons-peberfrugt-dild.
• Dyrlægens natmad-sky-løg.
• Hamburgerryg-italiensk salat-asparges.
• Hakkebøf-bløde løg-agurkesalat.
• Tartelet med høns i asparges.
• Rødspættefilet-remoulade-citron.
• Ribbensteg-rødkål.
• Frikadeller-stuvet kål-rødbeder.
• Klassisk Brunsviger.
• Hindbærsnitte-vaniljecreme-bagte hasselnødder.
• 2 slags danske ost med garniture.