Selskabsmenuer
Selskabsmenuer
Forretter
⢠BrÌndt torskeryg med ørredrogn- mangorelish- salat-kørvel
⢠Terrin af Kylling-rødvin-svampe-løg-timian og brunet smør mayonnaise.
⢠Dampet laks med grøn dildcreme, jordskokker chips, ørredrogn og karse.
3 retter kr 425
Hovedretter
⢠Stegt hellefisk-bouillon kartofler-purløgsfløde-sauteret porre-grønt.
⢠Grillet steak af kalvefilet-rødvinssky-svampetimbale-pommes fondant-grønt.
⢠Hvidløgsmarineret kyllingebryst-panchetta-basilikumsky-smü stegte kartofler med hasselnødder-grønt.
3 retter kr 425
Dessert
⢠Appelsinmazarin â jordbĂŚrsorbet â tørret bĂŚr â citronsirup.
⢠SÌsonens trifli-tonganøddecreme-søde mandler.
⢠3 slags unika oste- syltet nødder-oliven.
3 retter kr 425
Natmad
⢠Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.
⢠Pølse/ostebrÌt med diverse og brød.
⢠Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.
⢠Hotdog buffet.
Per person ved min. 25 kuverter
VĂŚlg 1 ret kr 100
Helaftens arrangement
⢠Velkomst
⢠3 retters menu
⢠Kaffe med chokolade
⢠Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen
og de efterfølgende 3 timer
⢠Natmad
Per person ved min. 25 kuverter kr 825
selskabsbuffeter
selskabsbuffeter
Buffet 1
Forretter
⢠Parmaskinke-artiskokker-grillet peberfrugtpesto-ristet pinjekerner-parmesan-rucola.
⢠Kold tomatsuppe-blümuslinger-rejer-urter-grøn olie.
⢠Tatar af varmrøget laks og krebs -grillet citron-krydderurter.
Kød
⢠Timianmarineret kalvemedaljon-sauteret løg-rødvinssky.
⢠Persillemarineret kylling pü bund af porre-ris, serveret med karrycreme.
⢠Rosmarinstegt lammeculotte-grønne Ìrter-mynte-hvidløg.
⢠Fløde kartofler.
⢠Pommes Hasselback
Salater
⢠Hjertesalat-rosmarin-citron-Ìble-feta-chili-brøndkarse-springløg.
⢠Bagte rodfrugter-sesam-persille-citronolie-vinaigrette-salat.
⢠à rstidens grønne salat.
Dessert
⢠Smü mazarinkager med Ìble og citrus.
⢠Mousse pü bÌr med sukkerbagte hasselnødder og chokolade.
⢠2 slags danske oste med syltet nødder og oliven.
Per person ved min. 25 kuverter kr 430
Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.
Buffet 2
Forretter
⢠Bagt kyllingeterrin med salvie – grillet squash – aubergine – løg – tomat – ristede kerner
⢠Koldrøget laks med syltede tomater, smørristede croutons, citron/brøndkarsecreme.
⢠Persillebagt rødspÌtte-krebs-rejer-porre-gulerødder-ørredrogn.
Kød
⢠Steak af okse fra Kildegürden-timian-svampe-Pebersky.
⢠Stegt kalkuncuvette-sennep-estragon-blomkül-hasselnødder.
⢠Grillet medaljon af svinemørbrad-tomatfløde-basilikum-mozzarella.
⢠Smü stegte kartofler-sesam-koriander.
⢠Pommes fondant.
Salater
â˘Frissesalat – peberfrugt – rødløg – abrikos – peanuts – vinaigrette
⢠Bagte selleri, spidskül, honning/sennep/eddike, vindruer, ristede hasselnødder, gammel knas, frisk estragon.
⢠à rstidens grønne salat.
Dessert
⢠Chokoladekage-karamel-appelsin.
⢠Panna cotta-citron-marengs.
⢠2 slags danske oste med syltet nødder og oliven.
Per person ved min. 25 kuverter
kr 430
Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.
Frokost buffet
Marinerede sild med karrysalat og syltede rødløg
Ferskrøget laks med Ìggecreme, karse og asparges
Røget pebermakrel med dildcreme
Â
Klassisk hønsesalat med bacon og asparges
Rullepølse med sky og løg
Gammeldags kylling med skysauce og surt
Tartelet med høns i asparges
RødspÌttefilet med remoulade og citron
Ribbensteg og rødkül
Stegt medister med agurkesalat og grov sennep
Â
Citronkage med sprødt
Studenterbrød med glasur og krymmel
To slags oste