Selskaber

Hold dit nĂŚste selskab hos Restaurant Marinaen

Selskabsmenuer

Selskabsmenuer

– skal vi vĂŚre vĂŚrt for jeres nĂŚste arrangement?

 

​Bryllup også det med diamant, guld, sølv og bronze. Konfirmation, barnedåb, fødselsdag, frokostmøder.

– eller blot en begivenhed der skal markeres pĂĽ en sĂŚrlig mĂĽde.

Forretter

 • Carpaccio af urtetørret Svendborgskinke 

med grov persillepesto.

• Thy fast ost og hjertesalat.

• Dildglaseret rimet laks med grøn krebsecreme

og marineret tomatsalat.

• Bagt kammuslingeterrin med hummercreme,

rejer og marineret porre.

3 retter kr 425

Hovedretter

• Medaljon af kildegårdens oksetyndsteg 

med pommes fondant, pebersauce,

timbale af skalotteløg og grillet grønt.

• Stegt unghanebryst fyldt med svampe/løg/tomat serveret

med purløgscreme, grønt og sprød kartoffel.

• Urtebagt rødtunge med variation af jomfruhummer,

hummercreme og bagte rodfrugter.

3 retter kr 425

Desserter

• Hindbærmazarin med hvid chokoladeis,

hindbÌrpure og bagte hasselnødder.

• Kold melonsuppe med vanilleis, sprødt

og marineret appelsin.

• 3 slags unika oste med hjemmesyltet tomat

og nødder.

3 retter kr 425

Natmad

• Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

• Pølse/ostebræt med diverse og brød.

• Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.

• Hotdog buffet.

Per person ved min. 25 kuverter
VĂŚlg 1 ret kr 100

Helaftens arrangement

Velkomst

3 retters menu

Kaffe med chokolade

Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen

og de efterfølgende 3 timer

Natmad

Per person ved min. 25 kuverter kr 795

selskabsbuffeter

selskabsbuffeter

Buffet 1

• Røget laks med hytteost, dild, skalotteløg

serveret pü ristet rugbrøds crumble.

• Cremet ærtesuppe toppet med rejer og karse.

• Urtetørret svendborgskinke
med basilikumcreme, tomat og brøndkarse.

​

• Fyldt kyllingebryst med flødeost og soltørret tomat.

• Grillet steak af kildegårdens oksetyndsteg

med svampefløde og timian.

• Hvidløgs-/persillemarineret svinebryst med urtecreme.

• Tomatsalat med parmesan, løg og urteolie.

• Klassisk broccolisalat med rødløg, rosiner og bacon.

• Årstidens grønne salat.

• Ostegratineret kartoffelmos med persille.

• Pommes Rissolées.

​

• Gulerodskage med hvid chokolade ganache og ristede hasselnødder.

• Brombærmousse med brændt chokoladeog marengs.

• 2 slags oste med nødder, løg og oliven.

Per person ved min. 25 kuverter kr 425

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Buffet 2

• Persillemarineret hellefisk med hvidløgscreme og rogn.

• Lufttørret okseinderlår med urtepesto, parmesan og syltet løg.

• Rejeterrin med dild – grillet peberfrugt og brøndkarse

​

• Medaljon af kalv med østershatte, basilikum, tomat og sky.

• Lammeporchetta stegt på kartofler og løg.

• Kylling i rød karry med kokos, koriander og limeblade.

• Rødbedesalat med sesam, solsikke, vinaigrette og hjertesalat.

• Græsk salat med rødløg, agurk, feta, oliven og olie-/eddikedressing.

• Årstidens grønne salat
• Pommes fondant.

 

• Tiramizu med ladyfingers.

• Sæsonens crumble kage
2 slags oste med nødder og løg.

Per person ved min. 25 kuverter kr 425

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Frokost Buffet

• Marineret sild med karrysalat og syltet rødløg.
• Fersk røget laks æggecreme-karse-asparges.
• Cremet rejesalat-cornichons-peberfrugt-dild.

 

• Dyrlægens natmad-sky-løg.
• Hamburgerryg-italiensk salat-asparges.

 

• Hakkebøf-bløde løg-agurkesalat.
• Tartelet med høns i asparges.
• Rødspættefilet-remoulade-citron.
• Ribbensteg-rødkål.
• Frikadeller-stuvet kål-rødbeder.

 

• Klassisk Brunsviger.
• Hindbærsnitte-vaniljecreme-bagte hasselnødder.
• 2 slags danske ost med garniture.

Per person ved min. 25 kuverter kr 340

Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Hold dit nĂŚste selskab hos Restaurant Marinaen