Selskaber

Hold dit næste selskab hos Restaurant Marinaen

Selskabsmenuer

Selskabsmenuer

– skal vi være vært for jeres næste arrangement?

 

​Bryllup også det med diamant, guld, sølv og bronze. Konfirmation, barnedåb, fødselsdag, frokostmøder.

– eller blot en begivenhed der skal markeres på en særlig måde.

Forretter

 • Carpaccio af urtetørret Svendborgskinke 

med grov persillepesto.

• Thy fast ost og hjertesalat.

• Dildglaseret rimet laks med grøn krebsecreme

og marineret tomatsalat.

• Bagt kammuslingeterrin med hummercreme,

rejer og marineret porre.

3 retter kr 398

Hovedretter

• Medaljon af kildegårdens oksetyndsteg 

med pommes fondant, pebersauce,

timbale af skalotteløg og grillet grønt.

• Stegt unghanebryst fyldt med svampe/løg/tomat serveret

med purløgscreme, grønt og sprød kartoffel.

• Urtebagt rødtunge med variation af jomfruhummer,

hummercreme og bagte rodfrugter.

3 retter kr 398

Desserter

• Hindbærmazarin med hvid chokoladeis,

hindbærpure og bagte hasselnødder.

• Kold melonsuppe med vanilleis, sprødt

og marineret appelsin.

• 3 slags unika oste med hjemmesyltet tomat

og nødder.

3 retter kr 398

Natmad

Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

Pølse/ostebræt med diverse og brød.

Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.

Hotdog buffet.

Per person ved min. 25 kuverter
Vælg 1 ret kr 90

Helaftens arrangement

Velkomst

3 retters menu

Kaffe med chokolade

Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen

og de efterfølgende 3 timer

Natmad

Per person ved min. 25 kuverter kr 795

selskabsbuffeter

selskabsbuffeter

Brunch Buffet

Koldt

• Rørt varmrøget laks – purløg – cherry tomater

• Honning glaseret skinke – asparges – dild

• Yoghurt med forskelligt toppings • Skåret frugt.

2 slags danske oste med garniture • Riberhus med rød peber.

 

Varmt

• Røræg med peberfrugt og løg • Spejlæg

• Lun leverpostej med champignons og bacon

• Små frikadeller • Bacon • Kildegårdens Snackpølse.

•Stegte kartofler – paprika – persille.

• Marinaens ratatouille – parmesan.

 

Sødt

• Pandekager – ahornsirup • Kanelsnegle

• Blandet brød, rugbrød, marmelade, nutella • Kaffe og multifrugtjuice

Per person ved min. 25 kuverter kr 260

Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.

Buffet 1

Røget laks med hytteost, dild, skalotteløg

serveret på ristet rugbrøds crumble.

Cremet ærtesuppe toppet med rejer og karse.

Urtetørret svendborgskinke
med basilikumcreme, tomat og brøndkarse.

Fyldt kyllingebryst med flødeost og soltørret tomat.

Grillet steak af kildegårdens oksetyndsteg

med svampefløde og timian.

Hvidløgs-/persillemarineret svinebryst med urtecreme.

Tomatsalat med parmesan, løg og urteolie.

Klassisk broccolisalat med rødløg, rosiner og bacon.

Årstidens grønne salat.

Ostegratineret kartoffelmos med persille.

Pommes Rissolées.

Gulerodskage med hvid chokolade ganache og ristede hasselnødder.

Brombærmousse med brændt chokoladeog marengs.

2 slags oste med nødder, løg og oliven.

Per person ved min. 25 kuverter kr 425

Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.

Buffet 2

Persillemarineret hellefisk med hvidløgscreme og rogn.

Lufttørret okseinderlår med urtepesto, parmesan og syltet løg.

Rejeterrin med dild – grillet peberfrugt og brøndkarse

Medaljon af kalv med østershatte, basilikum, tomat og sky.

Lammeporchetta stegt på kartofler og løg.

Kylling i rød karry med kokos, koriander og limeblade.

Rødbedesalat med sesam, solsikke, vinaigrette og hjertesalat.

Græsk salat med rødløg, agurk, feta, oliven og olie-/eddikedressing.

Årstidens grønne salat
Pommes fondant.

 

Tiramizu med ladyfingers.

Sæsonens crumble kage
2 slags oste med nødder og løg.

Per person ved min. 25 kuverter kr 425

Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.

Frokost Buffet

• Marineret sild med karrysalat og syltet rødløg.
• Fersk røget laks æggecreme-karse-asparges.
• Cremet rejesalat-cornichons-peberfrugt-dild.

 

• Dyrlægens natmad-sky-løg.
• Hamburgerryg-italiensk salat-asparges.

 

• Hakkebøf-bløde løg-agurkesalat.
• Tartelet med høns i asparges.
• Rødspættefilet-remoulade-citron.
• Ribbensteg-rødkål.
• Frikadeller-stuvet kål-rødbeder.

 

• Klassisk Brunsviger.
• Hindbærsnitte-vaniljecreme-bagte hasselnødder.
• 2 slags danske ost med garniture.

Per person ved min. 25 kuverter kr 340

Børn under 12 år - ud over de første 25 gæster - er halv pris.

Hold dit næste selskab hos Restaurant Marinaen