Selskabsmenuer
Selskabsmenuer
– skal vi vĂŚre vĂŚrt for jeres nĂŚste arrangement?
Â
âBryllup ogsĂĽ det med diamant, guld, sølv og bronze. Konfirmation, barnedĂĽb, fødselsdag, frokostmøder.
– eller blot en begivenhed der skal markeres pĂĽ en sĂŚrlig mĂĽde.
Forretter
 ⢠Carpaccio af urtetørret SvendborgskinkeÂ
med grov persillepesto.
⢠Thy fast ost og hjertesalat.
⢠Dildglaseret rimet laks med grøn krebsecreme
og marineret tomatsalat.
⢠Bagt kammuslingeterrin med hummercreme,
rejer og marineret porre.
3 retter kr 398

Hovedretter
⢠Medaljon af kildegĂĽrdens oksetyndstegÂ
med pommes fondant, pebersauce,
timbale af skalotteløg og grillet grønt.
⢠Stegt unghanebryst fyldt med svampe/løg/tomat serveret
med purløgscreme, grønt og sprød kartoffel.
⢠Urtebagt rødtunge med variation af jomfruhummer,
hummercreme og bagte rodfrugter.
3 retter kr 398

Desserter
⢠HindbÌrmazarin med hvid chokoladeis,
hindbÌrpure og bagte hasselnødder.
⢠Kold melonsuppe med vanilleis, sprødt
og marineret appelsin.
⢠3 slags unika oste med hjemmesyltet tomat
og nødder.
3 retter kr 398

Natmad
⢠Klassisk flødelegeret aspargessuppe med kødboller.
⢠Pølse/ostebrÌt med diverse og brød.
⢠Frikadeller med kartoffelsalat, rødbeder, sennep og rugbrød.
⢠Hotdog buffet.
Per person ved min. 25 kuverter
VĂŚlg 1 ret kr 90

Helaftens arrangement
Velkomst
3 retters menu
Kaffe med chokolade
Husets vine, øl og vand ad libitum under middagen
og de efterfølgende 3 timer
Natmad
Per person ved min. 25 kuverter kr 795

selskabsbuffeter
selskabsbuffeter
Brunch Buffet
Koldt
⢠Rørt varmrøget laks – purløg – cherry tomater
⢠Honning glaseret skinke – asparges – dild
⢠Yoghurt med forskelligt toppings â˘Â SkĂĽret frugt.
2 slags danske oste med garniture â˘Â Riberhus med rød peber.
Â
Varmt
⢠RørĂŚg med peberfrugt og løg â˘Â SpejlĂŚg
⢠Lun leverpostej med champignons og bacon
⢠SmĂĽ frikadeller â˘Â Bacon â˘Â KildegĂĽrdens Snackpølse.
â˘Stegte kartofler â paprika â persille.
⢠Marinaens ratatouille â parmesan.
Â
Sødt
⢠Pandekager â ahornsirup â˘Â Kanelsnegle
â˘Â Blandet brød, rugbrød, marmelade, nutella â˘Â Kaffe og multifrugtjuice
Per person ved min. 25 kuverter kr 260
Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.
Brunch serveres senest med opstart klokken 11.00
â¨Varighed ca. tre timer.â


Buffet 1
⢠Røget laks med hytteost, dild, skalotteløg
serveret pü ristet rugbrøds crumble.
⢠Cremet Ìrtesuppe toppet med rejer og karse.
⢠Urtetørret svendborgskinke
med basilikumcreme, tomat og brøndkarse.
â
⢠Fyldt kyllingebryst med flødeost og soltørret tomat.
⢠Grillet steak af kildegürdens oksetyndsteg
med svampefløde og timian.
⢠Hvidløgs-/persillemarineret svinebryst med urtecreme.
⢠Tomatsalat med parmesan, løg og urteolie.
⢠Klassisk broccolisalat med rødløg, rosiner og bacon.
⢠à rstidens grønne salat.
⢠Ostegratineret kartoffelmos med persille.
⢠Pommes RissolÊes.
â
⢠Gulerodskage med hvid chokolade ganache og ristede hasselnødder.
⢠BrombÌrmousse med brÌndt chokoladeog marengs.
⢠2 slags oste med nødder, løg og oliven.
Per person ved min. 25 kuverter kr 425
Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.

Buffet 2
⢠Persillemarineret hellefisk med hvidløgscreme og rogn.
⢠Lufttørret okseinderlür med urtepesto, parmesan og syltet løg.
⢠Rejeterrin med dild – grillet peberfrugt og brøndkarse
â
⢠Medaljon af kalv med østershatte, basilikum, tomat og sky.
⢠Lammeporchetta stegt pü kartofler og løg.
⢠Kylling i rød karry med kokos, koriander og limeblade.
⢠Rødbedesalat med sesam, solsikke, vinaigrette og hjertesalat.
⢠GrÌsk salat med rødløg, agurk, feta, oliven og olie-/eddikedressing.
⢠Ă
rstidens grønne salat
⢠Pommes fondant.
Â
⢠Tiramizu med ladyfingers.
⢠SÌsonens crumble kage
2 slags oste med nødder og løg.
Per person ved min. 25 kuverter kr 425
Børn under 12 ür - ud over de første 25 gÌster - er halv pris.


Frokost Buffet
⢠Marineret sild med karrysalat og syltet rødløg.
⢠Fersk røget laks Ìggecreme-karse-asparges.
⢠Cremet rejesalat-cornichons-peberfrugt-dild.
Â
⢠DyrlÌgens natmad-sky-løg.
⢠Hamburgerryg-italiensk salat-asparges.
Â
⢠Hakkebøf-bløde løg-agurkesalat.
⢠Tartelet med høns i asparges.
⢠RødspÌttefilet-remoulade-citron.
⢠Ribbensteg-rødkül.
⢠Frikadeller-stuvet kül-rødbeder.
Â
⢠Klassisk Brunsviger.
⢠HindbÌrsnitte-vaniljecreme-bagte hasselnødder.
⢠2 slags danske ost med garniture.